Vaktaal

Wat houdt de methode Vakkundig Nederlands in?

Vakkundig Nederlands TitelpaginaDe methode Vakkundig Nederlands is bedoeld voor niet-moedertaalsprekers van het Nederlands. Deze syllabus bereidt je voor op het volgen van colleges in het Nederlands op de universiteit of het hbo. Je leert belangrijke termen die je tegen kunt komen in het bètaonderwijs en je werkt aan je kennis van het academisch Nederlands. Je verbetert niet alleen je Nederlands, maar je leert ook hoe je zelfstandig aan je taalniveau kan werken. Je leert waar je op moeten letten bij het lezen van Nederlandstalige studieboeken en het volgen van colleges. Zo kun je je tijdens je studie snel nieuwe woorden eigen maken.

Zelfs als je een Engelstalige studie gaat doen, is deze methode een goede investering in je toekomst. Je zult immers samen moeten werken met Nederlandstalige studenten. De ervaring leert dat deze samenwerking vaak in het Nederlands gaat. Daarnaast is het goed om met je medestudenten ook Nederlands te kunnen praten omdat je zo sneller nieuwe vrienden maakt en je meer kansen hebt tijdens je studie. Vooral als je een baan wilt vinden na je studie, is het belangrijk dat je de Nederlandse taal goed beheerst. Niet alleen algemeen Nederlands, maar vooral ook het Nederlands zoals dat in jouw vakgebied gebruikt wordt. Vakkundig Nederlands helpt je een solide basis te leggen zodat je efficiënt kunt communiceren over wetenschappelijke onderwerpen.

 

Hoe kan ik de syllabus bestellen?

Je kunt de syllabus bestellen door het onderstaande formulier in te vullen. We sturen je dan een factuur voor de syllabus. Zodra we het bedrag ontvangen hebben, sturen we de syllabus naar je op. De syllabus kost €20 excl. verzendkosten. De verzendkosten bedragen €3,32. Je kunt de syllabus ook ophalen bij ULAC. In dat geval hoef je geen verzendkosten te betalen. Geef je voorkeur op in het formulier hieronder.

Ik wil de syllabus Vakkundig Nederlands bestellen.
ISBN: 978-90-828125-0-3
Prijs: €20

Achternaam*

Tussenvoegsel

Voorletters*

Voornaam*

Geslacht*
 Man Vrouw Anders

Verzenden of ophalen bij ULAC*
 Verzenden Ophalen bij ULAC

Indien voor 'verzenden' gekozen: Adresgegevens

Organisatie

Straatnaam

Huisnummer

Postcode

Plaats

Land

Telefoonnummer*

E-mailadres*

Ben je UAF-student?

UAF-cliëntnummer

Naam begeleider

Let op! Als je op "Bestellen" klikt, ga je een betalingsverplichting aan.