Pronunciation

PronunciationSpreekt u vlot Engels, maar wordt u soms toch niet goed verstaan? Wilt u graag met zelfvertrouwen en zo accentloos mogelijk in het Engels spreken? Volg dan de cursus Pronunciation. In 8 praktische lessen van anderhalf uur leert u welke klanken belangrijk zijn in het Engels, hoe u deze vormt, en welke spraakpatronen voor een goede verstaanbaarheid zorgen. In elke les krijgt u voldoende individuele feedback om snel verbetering te horen. Daarnaast werkt u met uw eigen teksten zodat het materiaal en de lessen altijd aansluiten bij uw individuele leerbehoefte. Deze aanpak zorgt ervoor dat u in een mum van tijd vol zelfvertrouwen goed verstaanbaar spreekt.

 

Lessen

De focus van de lessen ligt vooral op het spreken. U werkt individueel en in groepjes. Interactieve werkvormen staan centraal.

In de cursus komen onder andere aan bod:

  • correct vormen van klinkers en medeklinkers
  • veelvoorkomende problemen bij de uitspraak
  • intonatie
  • correct plaatsen van de klemtoon
  • nadruk leggen op woorden
  • correct verbinden van woorden
  • zelfcorrectie
  • zelfstandig leren buiten de cursus
Inschrijven
Doelgroep

Iedereen die zijn/haar uitspraak van het Engels wil verbeteren.

Doelstelling

Het ontwikkelen van de uitspraak in het Engels. De aandacht ligt hierbij op het leren produceren van de belangrijkste klanken in het Engels, het gebruik van intonatie, het juist plaatsen van de klemtoon en nadruk in zinnen. Aan het eind van de cursus kan de deelnemer zich met meer zelfvertrouwen redden op deze vlakken.

Duur en deelnamebewijs

De cursus wordt aangepast aan jouw leerdoelen en -wensen.

Niveau en studielast

Om aan deze cursus deel te kunnen nemen, heb je minimaal niveau B1 nodig. Weet je niet zeker wat je huidige niveau is? Neem voor een adviesgesprek vrijblijvend contact op met één van onze docenten: 030 4300 150

Zelfstudie

Per week dien je gemiddeld 3 tot 4 uur aan zelfstudie te besteden.

Inschrijven
Lesmateriaal

Tijdens de lessen wordt English Pronunciation in Use Intermediate (ISBN: 9780521185141) gebruikt. Je kunt het boek onder andere bestellen via Bol.com.
Het lesmateriaal is niet inbegrepen in de prijs.

Inschrijven

Deze cursus wordt aangeboden als maatwerkcursus voor lessen één-op-één of groepen. De cursus Pronunciation kan intensief gegeven worden (4 of 5 keer per week) of extensief (1 sessie per week, bijvoorbeeld). The cursusplanning is flexible en wordt aangepast aan de behoeftes van de cursist.

De lessen kunnen gegeven worden bij ULAC (Laan van Puntenburg 2A) of in-company.

Het uurtarief voor individuele lessen is €75. We bieden korting aan studenten en zij die een cursus willen volgen om toegang te krijgen tot post-secundair onderwijs. Neem contact op om te informeren naar een mogelijke korting op de cursusprijs.

Inschrijven

Deze cursus wordt aangeboden als maatwerkcursus voor lessen één-op-één of groepen. Als je geïnteresseerd bent in deze cursus, stuur dan een e-mail naar.