Over ULAC

Kwaliteit op niveau

In de klasULAC staat voor kwalitatief hoogstaand onderwijs voor elk taalniveau. Daarom zijn alle docenten gediplomeerd en ervaren in hun vakgebied.

Leren doe je natuurlijk tijdens de cursus, maar ook daarna is het van belang dat je je taalvaardigheid zelfstandig kunt blijven verbeteren. In de lessen besteden we daarom aandacht aan leerstrategieën en bieden we je een scala aan online hulpmiddelen die je na de cursus helpen bij het op peil houden van je Engels of Nederlands.

Onze docenten hebben een passie voor taal en onderwijs. Het is dan ook een tweede natuur voor hen om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen op deze gebieden door middel van het lezen van vakliteratuur en bijscholing. Hieronder stellen zij zich aan je voor.

 

Team

Fulco Teunissen

Fulco TeunissenFulco is een positieve en betrokken docent met ruime ervaring in het wetenschappelijk taalonderwijs. Hij is gespecialiseerd in academisch schrijven en presenteren in het Engels; hij wil laten zien dat het niet alleen gaat om correct maar ook om aantrekkelijk taalgebruik. Hij haalt vooral voldoening uit mensen enthousiasmeren voor de Engelse taal met al zijn eigenaardigheden. Naast zijn werk als docent werkt Fulco ook als vertaler en redacteur.

 

Katrien van Riet

Katrien van RietKatrien is helemaal weg van de Engelse taal, van interpunctie tot uitspraak. Zij verzorgt vol enthousiasme lessen op het gebied van algemeen en academisch Engels. Na het afronden van de researchmaster literatuurwetenschap is ze direct aan de slag gegaan als docent. Ze kan je dan ook uitstekend helpen als je je stijlvol en correct wilt leren uitdrukken in het Engels.

 

Robert Dorsman

Robert DorsmanRobert heeft als docent Engels en vertaler door de jaren heen een enorme hoeveelheid kennis verzameld die hij graag ter beschikking stelt aan leergierige studenten. Een goede grammaticale basis is voor het verwerven van een taal van doorslaggevend belang, vandaar dat hij in zijn lessen veel aandacht schenkt aan grammaticale vaardigheden, ook bij de ontwikkeling van het communicatieve vermogen. Robert maakt in zijn lessen veel gebruik van actueel authentiek materiaal en is gespecialiseerd in de Cambridge-cursussen (FCE, CAE, CPE en IELTS).