Nederlands voor gevorderden B1-B2

Nederlands voor halfgevorderdenWil jij de volgende stap zetten en je Nederlands flink verbeteren? Volg dan de cursus Nederlands voor gevorderden B1-B2 om je taalniveau naar B2 te tillen. In deze zesweekse intensieve cursus werk je aan je taalvaardigheid op het vlak van luisteren, lezen, schrijven en natuurlijk spreken. Ideaal dus als je in Nederland wilt werken of studeren, of als voorbereiding op het NT2-examen. In de lessen krijg je de mogelijkheid om veel te spreken en te oefenen met het materiaal. Zo leer je op een prettige en doelgerichte manier Nederlands!

Lessen

De focus van de lessen ligt vooral op het spreken. Je werkt individueel en in groepjes. Interactieve werkvormen staan centraal.

In de cursus komen onder andere aan bod:

  • standaardzinnen en idioom
  • lees- en luisterstrategieën
  • gevorderde grammatica
  • correcte uitspraak
  • zelfstandig leren buiten de cursus
Inschrijven
Doelgroep

Iedereen die zijn/haar algemene Nederlands wil verbeteren, met name van niveau B1 naar niveau B2.

Doelstelling

Het ontwikkelen van de spreek-, schrijf-, lees- en luistervaardigheid in het Nederlands. Het uitbreiden van de algemene woordenschat en de kennis van de grammatica. Aan het eind van de cursus kan de deelnemer zich met meer zelfvertrouwen redden op deze vlakken.

Duur en deelnamebewijs

Deze zesweekse cursus bestaat uit 15 lessen van 2 uur. De cursusdata staan onder het tabblad “Data, locatie en prijs”. Als je minimaal 12 van de 15 lessen bijwoont krijg je aan het eind van de cursus een bewijs van deelname.

Niveau en studielast

Om aan deze cursus deel te kunnen nemen, heb je minimaal niveau B1 nodig. Het einddoel van deze cursus is het behalen van niveau B2. Weet je niet zeker wat je huidige niveau is? Neem voor een adviesgesprek vrijblijvend contact op met één van onze docenten: 030 4300 150

Zelfstudie

Per sessie dien je gemiddeld 4 uur aan zelfstudie te besteden.

Inschrijven
Lesmateriaal

Tijdens de lessen wordt Nederlands op niveau (ISBN: 9789046904411) gebruikt. Je kunt het boek onder andere bestellen via Bol.com.
Het lesmateriaal is niet inbegrepen in de prijs.

Inschrijven

Rooster nader te bepalen (twee of drie lessen per week).

Cursusprijs: €500 incl. BTW

Inschrijven

Ik schrijf me in voor de cursus*

Achternaam*

Tussenvoegsel

Voorletters*

Voornaam*

Geslacht*
 Man Vrouw

Geboortedatum*

Adresgegevens:

Organisatie

Straatnaam*

Huisnummer*

Postcode*

Plaats*

Land*

Telefoonnummer*

E-mailadres*

Algemene voorwaarden*
 Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden.

Nieuwsbrief
 Ik meld me aan voor de nieuwsbrief.