Maatwerk

Wat houdt maatwerk in?

Bij ULAC geloven we dat onderwijs de behoeftes van de cursist nauwgezet moet volgen. Dat kan natuurlijk bij uitstek in een maatwerktraining. In zo’n training ligt de focus helemaal op wat de cursist wil bereiken en hoe de docent dat het beste kan faciliteren. Onze docenten werken bijvoorbeeld graag met authentieke materialen, bij voorkeur uit het vakgebied van de cursist. Zo sluit de lesstof altijd optimaal aan bij de belevingswereld van de student en blijft de nieuwe kennis optimaal hangen.

Hoe gaat het in z’n werk?

  1. Intakegesprek: om de leerwensen en -doelen vast te stellen, wordt er een gesprek met een ervaren docent ingepland. Dit is ook een niveaubepaling zodat er een goede inschatting gemaakt kan worden van de duur van het traject.
  2. Offerte: ULAC stuurt een offerte en na goedkeuring wordt de cursus ingepland.
  3. Start training: meestal starten we binnen 2 weken met een training die volledig aansluit bij de beleving van de cursist.

 

Uurtarief

Voor individuele sessies betaal je een uurtarief van €75. Hiervoor krijg je een volledig op jou afgestemd lesprogramma dat in overleg tot stand komt. Het cursusmateriaal is inbegrepen in deze prijs. Kortom, je hebt invloed op de inhoud en de planning van de cursus, zodat je training zo effectief mogelijk is.

 

Voorbeeld

Loes wil zich op korte termijn goed voorbereiden op het IELTS-examen. Tijdens het intakegesprek blijkt dat Loes aan 15 uur training genoeg zal hebben. Ze zit momenteel op een hoog B2-niveau en ze wil zich vooral zekerder voelen op het examen. De docent stelt in overleg met Loes de volgende onderwerpenlijst op:

  • gevorderde grammatica
  • spreekvaardigheid (beschrijven en argumenteren met betrekking tot academische onderwerpen die relevant zijn voor het IELTS-examen)
  • schrijfvaardigheid (nadruk op het schrijven van korte essays)
  • lees- en luistervaardigheid op het examen
  • examenstrategieën

 

Ze wil in vijf weken 10 lessen volgen van 1,5 uur om haar Engels op het goede pijl te brengen. De prijs voor dit traject is 15 x €75 = €1125.

De cursus kan meestal binnen twee weken van start, of later als de cursist dat wenst.

 

Interesse?

Spreekt dit je aan? Neem dan contact met ULAC of bel naar 030 4300 150.