CPE Exam Course

Cambridge Advanced EnglishHeb je een goede score nodig voor het Cambridge CPE-examen en wil je je daarom goed voorbereiden? Heb je het Engels al goed onder de knie, maar wil je die taal mondeling en schriftelijk perfect leren beheersen? Volg dan onze CPE Exam Course zodat je zelfverzekerd het CPE-examen in gaat. Dit examen is ontwikkeld door Cambridge University en wordt over de hele wereld alom erkend en geaccepteerd. Een goede reden dus om te investeren in je toekomst en je met deze cursus goed voor te bereiden op het CPE-examen. In de CPE Exam Course cursus ligt de nadruk op correct communiceren in het Engels en daarom wordt er veel aandacht besteed aan woordenschat, grammatica en leesstrategieën en  van het Engels. Daarnaast komen uiteraard ook communicatieve vaardigheden aan bod.

Lessen

De focus van de lessen ligt vooral op het spreken. Je werkt individueel en in groepjes. Interactieve werkvormen staan centraal en de docent legt de theorie uit waar dat nodig is.

In de cursus komen onder andere aan bod:

  • woordenschat
  • uitspraak
  • zinsbouw
  • woordbouw (morfologie)
  • phrasal verbs
  • artikelen uit Engelstalige dag- en weekbladen
  • lezen en begrijpen van complexere teksten
  • lees- en luisterstrategieën
  • zelfcorrectie
  • zelfstandig leren buiten de cursus
Inschrijven
Doelgroep

Iedereen die zich goed wil voorbereiden op het CPE-examen.

Doelstelling

Het verbeteren van het algemene Engels om zo met succes met CPE-examen te behalen. Aan het eind van de cursus voel je je zelfverzekerder over het afleggen van het examen.

Duur en deelnamebewijs

De cursus wordt aangepast aan jouw leerdoelen en -wensen.

Niveau en studielast

Om aan deze cursus deel te kunnen nemen, heb je minimaal niveau C1 nodig. Het einddoel van deze cursus is het behalen van niveau C2. Weet je niet zeker wat je huidige niveau is? Neem voor een adviesgesprek vrijblijvend contact op met één van onze docenten: 030 4300 150

Zelfstudie

Per week dien je 3 à 4 uur aan zelfstudie te besteden.

Meer informatie over het CPE-examen

Meer informatie over het examen is te vinden op: http://www.cambridgeenglish.org/exams/proficiency/
Het examen is niet inbegrepen in de cursusprijs. Je dient je zelf te registreren voor het CPE-examen.

Inschrijven
Lesmateriaal

Tijdens de lessen wordt Objective Proficiency Student’s Book (ISBN:9781107633681) gebruikt.

Je kunt het boek onder andere bestellen via Bol.com.

Inschrijven

Deze cursus wordt aangeboden als maatwerkcursus voor lessen één-op-één of groepen. De cursus kan intensief gegeven worden (4 of 5 keer per week) of extensief (1 sessie per week, bijvoorbeeld). The cursusplanning is flexibel en wordt aangepast aan de behoeftes van de cursist.

De lessen kunnen gegeven worden bij ULAC (Laan van Puntenburg 2A) of in-company.

Het uurtarief voor de lessen is €75. We bieden korting aan studenten en zij die een cursus willen volgen om toegang te krijgen tot post-secundair onderwijs. Neem contact op om te informeren naar een mogelijke korting op de cursusprijs.

Inschrijven

Deze cursus wordt aangeboden als maatwerkcursus voor lessen één-op-één of groepen. Als je geïnteresseerd bent in deze cursus, neem dan contact op via ons contactformulier.